Iritasi tendon sheath

Hai.. nak tanya ada yg pernah kena ke sakit ni? Dah 2 minggu.. lepas buat fisio lagi bertambah sakit sampai demam😣 Nak ikat rambut pun seksa kan.. siapa ada pengalaman? Lama x nak hilang?

Iritasi tendon sheath
29 Balas

sy skrg tgh alami. since trimester kedua lagi sakitnya. skrg dah trimester ketiga lagi seminggu je nak due, makin pedih pulak rasa. Bnyk kali dah urut letak minyak angin pun still tak hilang2 sakitnya. Kalau time bangun tidur, lagi lah pedih. 😖😖😖