Bapa mertua

Hai. Nak luah sikit, kita takda kawann nk share. ☺️. Sedih je pak mertua tak suka sy sejak kahwin dgn satu2nya anak laki dia. Mungkin sbb dia kecewa kot anak dia tak dpt kahwin dgn perempuan yg bekerjaya, kerja gomen. Sy perasan dia dah lama mute sy kt story whatsapp, sy pun... Delete lah terus number dia. senang cerita. Sekian.

19 Balas

tak apa awak, buat tak tau je .. sbb sy pon jenis tak amik tau psl sbelah sana sgt .. yg penting fmly kecil kita sndiri ..

tak pelu stress2 .. buang masa jer stress2.. bnyk lagi yg awak pelu pikir.. Jaga kesihatan masa pregnant ni..

buat xtau je..yg penting awak ngn husband bahagia..doa bnyak2 Allah buka hati dia bahagia tgk korang bahagia

tak semestinya kawin dgn kerja gomen, masa depan dia cerah 😅. biarkan je sis.

9mo ago

memang senang loan sis (bukan semua saya maksudkan xde masa dpn dia cerah). kalau tak terbayar semua loan tu, nama pun jadi blacklist. we will never know what gonna happen in future. jgn terasa dgn kata2 sy.

kalau saya,eh lantak la xsuka aku pun..bukan tanggungjawab aku nak kene jaga hati kau pulak

kalau dpat isteri yg keje gomen, apa je laa yg dia sbagai bapa mertua boleh dpat.???? 😅😅

9mo ago

Itulah juga yg buat sy tertanya-tanya. 😂. Mungkin supaya ada yg tolong anak lelaki dia kalau anak lelaki dia susah kot. Nak jalan senang, tu yg buat anak lelaki tu tak bertanggungjawab ke atas isteri nantinya. ☺️

banyak berdoa moga dibukakan hati pak mertua tu. Moga dipermudah urusan ya

xpe..janji husband sayang sis..tu pun dah cukup

sye ske tindakan awak 🤣