keputihan

Assalammualaikum smua..nk tnya..klu keputihan keluar time bjln bnyk atau buat kje bhya x utk bby..tpi kdg2 xde keputihan keluar.. Tq.. #32weeks#

1 Balas

Keputihan yang banyak awak kena bagitau dr secepat mungkin sebab bacteria..anak awak boleh kena jangkitan bacteria semasa awak bersalin nanti. Nanti dr bagi antibiotic untik sumbat kedalam vagina.tak sakit cuma tak selesa.its normal.saya pun banyak keputihan masa pregnant.dr bagi antibiotic tu

4y ago

Tq atas infonya..Rabu nie ada tca ngn Dr.nnt sy bgtahu kt Dr