buku pink

Assalam. Nak tanya. Kalau ikut apps. Skrg sy baru 5week. Agak2 bila sesuai buat buku pink ye. Sbb masa anak sulung dulu hb asyik low. so,asyik kne amik darah. Ingt y second ni. Cadangnya la nk lewatkan sikit. Boleh ke? Or bila y sesuai g buat buku tu?

2 Balas

Kalau boleh seawal yg mungkin. Kenapa nk lewatkan? Sbb tkot hb rendah slalu kena ambil darah? Sis x fikir ke semua tu utk kebaikan bby? Kalau sis lambat2, lg la x tau perkembangan bby. Tak risau ke? G check kat kk nanti nurse akan bgtau bila blh buat buku pink.

Sebelum 12 minggu. Seeloknya masuk 6 minggu nanti boleh buka dah sis