bayi kuning

Hai mummy2...bleh share tak cara nak turunkan tahap kuning bayi

7 Balas

kakak sy anak dia hrtu kna kuning dkt 2 mnggu jgk la.. lps tu ada org suggested ambik ubat ni n titik dlm bath tub baby mndi kan setiap pagi... insyaAllah turun kuning nya... dia pnya kuning dr 15 jd ke 11.. mkin hr mkin turun kuning baby...

kerap bg susu badan... selain tu sy kerap makan anggur hitam..Alhamdulillah cek kuning makin turun dan turun..sampai lah kuning bby xde..

Kerapkan susu baby. Jgn bg baby minum bukan2 selain susu ya

Just kerpkan penyusuan baby

kerapkan penyusuan

Dulu sy bg anak sy mandi dgn daun kucai n bf kan dia ja..

Kerap bagi susu badan dan make sure baby kerap berak