tanda brslin

hai mummy sume....sy skrg dh 35w....mgalami skit dbhgian pinggang...ari2 n miss v...brat sgt miss v bila jalan...klu dduk sakit btul nk bgun ..klu bring pun nk mngiring ke kri kanan pun sakit sgt...bby mgeras jrk 20mnit/30minit gitu....brgerak xaktif sgt...slow juga brgerak ...nk dpt 10kli grk pling2 kul 8lbh dh...sbelum ni oke jak dpt 10grk dlm ptg ...tu slh stu tnda nk brslin ke..??xda trun lndir or drah...cume kt miss klu bsuh ad mcm putih susu pekat gitu..xda bau or gatal...spnjg pregbbt xda kputihan...ni msuk 34w dh strt ad

1 Balas

Kalau kul 8lbih bru ckup 10x gerak atau bby sgt kurang gerak dh boleh pg hspital sis. Jgn ambil mudah. Cepat2 pg.

4y ago

ye sis..