28week gatal pada miss v tp xda bau..normal ke tu ?

Hai moms nk tanya normal ke gatal2 di lubang vagina . Tp x berbau pon..n kerap sgt kencing. Now 28weeks

2 Balas

Maybe ada discharge sbb tu gatal-gatal. Kalau keluar discharge keputihan or jernih lepas buat kerja or penat berjalan is normal. Cuci tempat vagina dgn air panas suam masa mandi ya. Check discharge warna apa, kalau kekuningan pekat or kehijauan takut jangkitan kuman, then kena jumpa doctor. Sbb jangkitan kuman or gbs ni bahaya utk baby.

2y ago

oo thanks sis🥰🥰

jumpa doc sis, mgkn kuman dijangkiti , mereka akan bg ubat..minum air barli dan cuci vagina guna air beras