Miss v sakit sangat

Sy dah 37 minggu, akhir2 tulang kat miss v sakit sgt, nak ngiring, nak bgun, nak jalan smpai nangis laa thn sakit, sblm ni sakit jugak kat situ tp tak kuat mcm skrg, ni sbb bby dah masuk laluan ke? Atau tanda bersalin? Setakat ni perut mengeras ada je tp bila bring okay laa. Baby pun aktif je. Ada tak ibu2 yg mcm sy, sakit tulang di miss v?

1 Balas

saya 36 week pun mcm tu 😖 dia punya sakit yaallah tk leh nk ckp dh . sblom ni tkde la skit sgt , skrng sakit dia mmg nk bgun ape semua rasa trgnggu 😭