Sakit dekat miss v

Hi..nk tanya.. sy dah 38week+ normal ke sakit dkt miss v..nk bangun dari dduk..atau nk pusing mengiring pun sakit time tido.. kenapa ye.. sakit sgt.. ni anak kedua..masa anak 1st sy xde experienced mcm ni.. #ingintahu #SeriusTanya

6 Balas

Tengah alami... Sakit dia nak tukar posisi atau bangun tu mcm tulang tu nak patah 😆 Kene dr 35w skrg 36w, dah smggu duk tahan sakit kalau nak bangun dr tidur

2y ago

tula..sy kena pun dah lama sbnrnya..cuma akhir² ni makin sakit sgt..bertabahla.. sakit nk pusing kiri kanan tu Ya Allah..huhuhuhu jela

samalah saya kini menghadap minggu ke 37 bertambahan pula malas nak gerak jugak dan sakit kerana berat

normal. baby dh ke bwh. so beetabahlah. sikit je lg

2y ago

tula.. tp mmg sakit sgt lg² nk tukar posisi tu.. Ya Allah.. mmg bertabah jela ni..

Tgh alami tapi doc kata normal sbb kepala kt bwah

2y ago

tula.. sakit kan lg² time nk pusing kiri kanan

sama. sakit sgt

sama lh dgn sy ..

2y ago

aokk