tido

hai mummy sume..nk tnyr la..mcmana nk buat yea kalu baby tido nk kene pegang jek..klu letak je baby msti bgun..ssh nk buat keje..baby skng 2 bln lebih..

5 Balas

Selalu kalau dah terbiasa better ajar buai je . Tapi bila dah ajar buai susah nak kemana mana . Takut nanti dia nak buai juga , pergi mana mana kena bawa buai . Saya dari awal ajar anak tidur sendiri . Tapi kalau dia macam dah berusaha tak dapat juga lena , asyik terbangun saya akan teman sampai dia tidur . Kadang bila kita baring rapat teman kan dia , dia cium bau kita tu buat dia tenang lena nak tidur .