luahan sikit

kt sini je kot bole luah kn sikit perasaan..x tahu la knpe mil suke buat ape yg die nak kt anak kte..nk melawan x nk kecik kn hati die dgn suami..saba je la bole..nangis menjerit je la dlm hati nie..ade satu hari nie anak kte dh tido kte nk la mcm biasa letak kn die kt dlm bilik tido katil tpi mil nie nk jugak letak kn die dlm buaian..x boleh buat ape sbb si kecik tu dh tido kt mil..padahal dari dulu x nk bagi anak tido buaian..lagipun baby mmg dh biasa tido kt katil..sini je la rasa nk luah kn yg terpendam..sbb tu kdg x nk balik umah mil sbb rasa anak kene amik alih tpi nk jaga hati suami ikut je la

1 Balas

boleh cuba bincang.kalau xbrani ckp kt mil, suruh suami ckpkan... biasalah mak2 ni. jgn letakkan bnda ni as a big thing smpai stress ..tp jap..mmg mil duk skali ke?