gigitan si baby?

hi mommys..nk tnyr mcm mana nk buat or petua xnak kasi baby gigit time menyusu..skng dh mcm fobia la nk kasi baby susu..baby bru nk tumbuh gigi..

12 Balas

Betul tu..sama ada picit hidung @ tekap muka baby ke dada kita..sebb semua ni sementara jer..nati dh hilang gatal gusi tu dia akn hisap mcm biasa sampai 2thn lebih..

Hahah , yg ni kena trima sis . Saya pn hari2 kena gigit bila marah ketawa ja baby . Nnti ada gigi lg sakit digigitnyaa

Masa baby gigit puting tu.. Cepat2 tekapkan muka baby ke dada.Automatik mulut baby akan terbuka sendiri..

Picit hidung baby je sis. Jgn duk ikut petua bagi guna botol kesian baby. Dia nak bonding dgn kita

Baby gatal gusi tu sbb nak tumbuh gigi.. Hehe.. Picit hidung dia..

baby sy pun dlm fasa gigit2 ni. redha je. huhuhu

Dulu mak sy gune petua letak butir duku😂😂

Picit hidung baby. Tapi jangan picit kuat2

Picit hidung baby sis. Nanti dia lepas

Picit hidung dia time dia gigit tu