proses D&C

Hai mummy semua , .. 31/5 saya kene pergi hospital untuk cucuk bius buka rahim then 4/6 baru proses untuk D&C . boleh share x pengalaman d&c .. cucuk bius rahim tu bila2 masa akn kantung akan turun ke ?

5 Balas

semoga dipermudahkan awak... saya xda pengalaman mcm ni.. tp sy pn bru lps miscarriage jatuh sndri 7week xyah cuci pape.. bile dgr psl d&c rasa cuak plk... sy doakan awak baik2 sehat lepas2 ni.. Aminn

2y ago

sy pn x pasti klu nak bagi kantung jtuh sndri.. sbb time saya tu tetibe je klua tp time tu da x sakit pape da sebelum2 tu je yg sakit dgn drh byk..