meniarap

Hai mummy, nk tnye ank mummy smua meniarap msa umo brape bulan? Baby sy sminggu lgi nk msuk 5bulan tp still xleh meniarap risau pulak sy😥 any tips tak nk nk bgi dia cpt meniarap??

9 Balas

hi mummy. dont worry, baby saya dh 6 bulan harini. baru belajar untuk pusing, itupun sekali or dua kali sahaja. Kebanyakkan waktu saya selalu bantu untuk pusing. tummy time pun saya sentiasa buat semenjak usia 1 bulan. Setiap bayi ada perkembangan sendiri..mummy boleh belajar tummy time untuk baby.. baby prem 32W