baby tidur meniarap & menangis

hi mummy nk tanya.. my baby dh pandai bergolek.. time tidur dia nak meniarap je.. bila dh meniarap pastu nangis.. Ada mummy experience mcm ni x?

2 Balas

Sma mcm bby sy sis..dlm 4 bln lbih tu dye dh pndai mnirap. Tdo pown nk mnirap. Mmg dye akn ngis. Sbb nk pusing blik x bleh...klau sy btolkn dye tdo dye akn mniarap blik..jdi sy biarkn jer..cuma sy tgk2 jgk tkot dye x bleh nfas..sy akn make sure hdung ank sy x trtutup ngn bntal..

5y ago

Skrg bby sy dh 6 bln lbih sis..dye tdo mniarap lg..tpi skrg dh pndai pusing2 kn bdn..sy x brapa rsau dh..cuma dye akn ngis bila nk susu jelh..msalah tdo tu xde dh..

Mommy check tak sekeliling dia, apa yg buat dia menangis? Tak selesa atau dia susah nak bernafas ke?

5y ago

So far dah check xde apa buat dia xleh bernafas coz dia pandai2 pusingkn kepala.