Pregnant lagi

Hai mummy, nk tnye... ade pengalaman x baby 1st bru 8bulan bersalin czer, pstu pregnant lagi... cube story sikit... doktor dgn nurse ckp ape ye???

7 Balas

sama situasi sy. cuma anak sy 1st tu 10 bulan.. n bsalin czer. pastu lekat bby kedua. tggu nk p klinik n check pastu mtk nasihat doc mcm mana .. klau boleh teruskan, just teruskan.. doa yg baik2 smoga Allah permudah semuanya wlaupn x ready lg utk second bby 😌