Lahir czer

Hai Mummy ade tak kt sni lahir ank pertama Czer tpi second baby normal sye skrg scond baby dokte tnye nk normal ke czer tpi buntu xtau nk ckp ape risau jdi mcm ank first skit lama tpi end up czer

3 Balas

saya dulu mcm tu jgk.. pertama czer,kedua dkter akn suruh normal dulu...kalau x boleh baru czer...mcm sy pertama czer jln x bukak stay 2cm berhari hari,yg kedua masuk ubat tp tetap jln tu bkk 2cm saja...so czer jgk...

7mo ago

risaunya sye

sy first emergency czer SB baby kepala atas , 2normal, 3 hampir normal tp czer gak sbb jantung baby X stabil walaupun dah bukak full.. skang sy standby czer... .

Bole normal