Rasa sakit

Hai mummy nk tnya sya pregnant 34 weeks 6 hari. Mlm ni sya rasa sakit kt perut rsa mcm sakit nk bersalin..5 minit sakit 5 xsakit..tpi x kerap sngat..lepastu bahagian anum sakit sekali..perut mengeras sekali..skit ni pda waktu pkul 7 ptg tdi. Apa sya kena buat.?.

1 Balas

better g hospital...sy 22 weeks..skit mcm tue la..sblum skit tue dtg sy scan keduduka baby okay..tgh mlm skit tue dtg..5 mnit skit 5 minit hilang..skit senggugut yg amat sgt..igtkan skit perut xmkn..upanya tue la skit contraction..esoknya sy x smpt g hospital air ketuban dah pecah...alhamdulilah sy bersalin di rumah..baby girl..bw hospital doc bgtau xleh bg bantuan oksigen..baby cuma bnafas spt biasa..dan baby sy cuma bertahan selama 16jam shja..