perut mengeras 38 minggu

Knpa perut Sya mengeras 5 minit sekali?kdg2 skit Smpai tulang pggung bila ia mengeras.tpi xde plak tnda2 mcm nk bersalin.

2 Balas

Pergi je hosp sis.. Nnti diorg akn check jantung baby dlm Masa yg tertentu..mcm sy haritu rasa mcm tu. Esok nya check mingguan.. Dr kata dah bukak 3cm..haaaa mengelupur Hahaha.. Nasib ada instinct bwk semua brg baby Hritu. Makan pon ala kadar je.

4y ago

Haah.. Memang diorg akn buat check ja tung baby selama 10 min xsilap sy.. Tgok pd bacaan jantung baby.. Tp sy emergency czer haritu.. Puan dah ke hospital?

Tu kira tanda2 nak bersalin sbb kerap 5 minit kan ?

4y ago

Tu dah dikira tanda serius sis 😁