sakit bawah perut

assalaimuallaikum momies semua sya nak tanya , pgi tdi sya sakit bawah perut sampai nk berdiri payah cam rasa bawah perut kena pulas mencucuk rasa tpi lepas membuang dah ok skit..skrg xrasa sakit...normal ker atau angin perlu ker sya jumpa doc..sya blm buka buku sya punya appointment hujung bln nie..preg 7 week..

1 Balas

kalau kerap sgt cramp tu/ada bleeding n tktahan sakit better pegi check klinik. kalau sikit2 tu normal je sis. i 10w hari2 cramp cuma bkn cramp yg kerap n it's normal