tmbah susu bdan

hai mummy ..nk tnya mcm mna nk tmbah susu bdan..sya dh cuba mkn milkboster, sayur2..tapi stay kurang lagi..sya terpaksa bgi ank minum susu formula..skrang umur ank 2 bulan 6 hari .

1 Balas

milkboster sy mnum sup ari². tukar² resepi sup spya x bosan. paling mujarab sup aym + betik muda + red dates. kena jga makan jg, jgn mkan kobis dlu. Tp x semua org sama, lain org lain bdn tp boleh cuba. so far red dates boleh banyakan susu bdn. 😊