Kenapa ibu2

Kepada ibu2 bnda apa yang boleh untuk tambah kan susu badan... Anak saya dh masuk 7 bulan susu bdan saya mula kurang... Kdang kecian tgk ank saya x ckup susu... Tmbah ank saya xnk minum susu botol... Boleh bgthu tak kn pil apa susu apa yg boleh tambah susu bdan bg byak... #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Hi awak. sy minum susu fresh milk dutch lady sekotak kecik tiap hari & alhamdulillah susu meriah. tpi xpasti la sbb susu ke mmg asal mcmtu dah. cume sy perasan kalau xminum seminggu mmg breast rase ringan je xpadat, kalau start minum balik jd padat balik. sbb kdg2 ad je skip minum sbb x restock susu mlas nk keluar. sis cubela ye, mane tahu berkesan. yg penting kene rajin kosongkan breast lepas menyusu(pam susu).