susu ibu

ank sya mnyusu bdan smpai 2bulan je. pstu fm. skrng dh 6 bulan. fm+ food. tpi ttba susu bdan kluar. boleh ke bgi ank??

4 Balas

wah so lucky, macam mana susu badan boleh keluar lagi? I sedang ikhtiar agar susu badan boleh lagi tapi just a small dot susu badan je masa peras breast

Boleh sis...tp tataw lah anak tu nak ke tanak sbb dia dah biasa dgn botol susu kan...tp ape2 pon pujuk lah anak tu nyusu bdn...more better than fm

mestilahh boleh 😊😊

boleh