milk booster

Hai mummy, blh tak tlg sy suggest kan milk booster yg okay or tips nk tmbah susu badan. Baby xcukup susu. Susu formula dh bnyk try tp xjumpa yg sesuai lgi so susah utk sy?

8 Balas

Urut breast. Banyakkan minum air suam. Minum air rebusan halba, buah2 kering. Makan bubur kacang hijau. Kerap pam susu badan even takde susu pun.

4y ago

In shaa Allah. Mindset pun kena positif yg susu ada. Jangan stress2. Nanti susu makin kurang.