alhamdulillah

Hai momy semua..ingt tak saya pernah post pasal bleeding..alhamdulillah selepas 2 hri bleeding terus kering..risau sbb doc mmg jangka akn keguguran..masa appoinmnt lagi 2mnggu tu.. doc tanya ada rasa sakit atau x..saya kata xde sbb drh pun dh berhenti hri ketiga..saya cuma rasa mngeras je..doc n nurse yng sama terkejut..terus dia scan bawah..masuk je scan tu terus dengar jntung baby..doc n nurse terkejut..sbb masa dtg tu rahim saya dh terbuka .. mmg sah keguguran..kuasa Allah kan..kita xdpt nk jangka..masa tu ramai lah nurse cuba ingt balik saya..sbb xjangka kan..huhu....ini lah bby saya..🙈🙈😘😘

alhamdulillah
46 Balas

Ya Allah, Tahniah dear... Jge diri n ksihatan yer😍 #TAPSupermoms

sekarang berapa week sis? Semoga selamat sampai melahirkan..🤲🏼

4y ago

Skrg dh 23wks..but pling hppy baru tau saya prggy twin..🥰

Alhamdulillah sis. Doa banyak2 tau untuk baby 😍

Alhamdulillah Tahniah, jga kandungan, smoga sehat Aamiin

alhamdulillah, kun fayakun 😘 moga bby membesar dgn sihat

4y ago

Aamiin² ya robbal alamin

alhamdulillah2..tahniah and jge dri ye mommy ❤️

Alhamdulillah rezeki sis..Jga diri baik2

Alhamdulillah, semoga dipermudahkan urusan awak ye

masyaAllah hebat Allah kn? tahniah jaga diri sis

Alhamdulilah. semoga dipermudahkan segala nya.