Scan 7 minggu

Alhamdulillah,lega dh rsa smlm scan 7 minggu..dh dpt dgr dengupn jntung bby..slgi tak scan slgi tu rasa xtenang nervous tkut xsabar semua rasa ada .. sbb sy pernh kgugurn buln 12,masa 7+ minggu..tu lah perasaan ingin tahu je mcm mna prkmbangn baby mcm mna .. syukur dh x risau .cuma kna jaga betul2 .doc pun ada bg ubt kuat rahim.. semoga dprmudahnkan urusan ...aminn..

1 Balas

Don't worry, ibu jaga diri, banyakkan rehat for 1st trimester. Jangan buat kerja berat or angkat berat, makan folic acid and ubat kuatkan rahim yg disarankan oleh doctor on time🥰