Baby kuning

Hai moms, mcm mana ye nak turunkan kuning bayi?

19 Balas

doakan sy jugak, esok hari ke14 cek kuning. last cek 262. kalau xtrun jugak refer doc. dengan puting melecetnya. sakitnye Allah je tahu. doakan sy kuat ye 😭😭😭

1y ago

anak saya pun payah nak turun kuning..sampai sebulan, anak ke3 baru saya dpt petua dlm ni jgk..sis cuba campur susu,maksud saya cuba bg susu formula..Alhamdulillah cepat turun kuning..xsampai 2 mggu dah hbis kuning,bg org lain 2 mggu tu lama..tp bg saya cepat.. ok la dari sebulan nak ulang alik klinik