takut bersalin

Hai mommy...sy skrg 32w..masalah sy skrg sejak masok 3trimister, sy takut & risau utk bsalin..apa yg perlu sy buat ye? Sy jenis yg xtahan sakit..even terhiris masa siang ikan pun boleh mnangis..sy pernah keguguran 3x sebelum ni..jadi pkiran asyik pikir yg negatif shaja...tolong laa sy mommy2 semua...

14 Balas

Sampai masa nanti bila da sakit, apa yg akan ada dlm kepala ialah nak lahirkan anak dgn selamat je..so sis jgn la fikirkan sangat sampaila tiba masanya nnt, berjuangla utk lahirkan baby tu. Pcayala lps baby lahir kita tgk je ank yg keluar dari rahim kita tu, hilang semua sakit yg kita rasa tu..🙂

5y ago

Betul tu lps tgk muke bby hilang rse sakit. Lpas tu smbung sakit balik time kne jahit 😅