scan

Hai mommy,,kelmarin sy Ade checkuo dgn pakar,,18 weeks,,dh lepas cek,sy try ckp dg doc nk tgok gender,,doc cakap 18 week masih awal,,doc kata nk kata pestol memg Tak,tpi nk kata perempuan pun Tak jelas,,Ada ke yg scan 18 mggu Tak nmpak lepas tu keluar boy,sbb byk dgr bila taknampak gender Ni gurl,,btw sy teirngin nk baby boy,sbb sbelum Ni smua perempuan,somi okey je takda mslah,sllu sedapkan hati,janji sihat sempurna,cukup bulan selamat bersalin katanya..tpi Tula...sy teringin..doakan sy dpt baby boy , sihat sempurna Dan selamat bersalin ye mommy2..Aamiin...?

1 Balas

Sy 28 week baru tau gender. Sbb setiap kali scan x dpt nampak. Last scan Dr tepuk2 perut sy,kebetulan kat paha dia..apa lagi mengangkang dia stress kena tepuk. Baru nampak 🤭🤭

5y ago

Hahahah boy. 🤗