scan gender baby

assalamualaikum, hai semua nk tanya sikit.. smlm sy g scan 32w di KK, doc cakap jantina baby sy perempuan.. tp cara dia ckp mcm xsure la? dia cakap mcm ni, "macam perempuan, sbb nmpk leper je.. , em perempuan lah kot". klu scan perempuan, ade kemungkinan x yg doc tu salah tgk? ? bukan ape, klu betul baby perempuan, sy nk shopping la barang2 baby girl.. xsabar pulak?

1 Balas

Kalau scan klnik biasa,mmg xtepat sis. Kalau sis nak yg tepat,sis cri yg btul2 sonovision punya.saya dua2 anak scan Sana,100% tepat