persiapan ?

Hai mommy2, sy pregnant dah masuk 6 bulan.. dah sesuai belum untuk saya beli barang2 keperluan bby ?

11 Balas

Boleh dah tu.. Sy start 3 bln beli sikit2. Plan 7bln dah complete sbb nak settlekan brg2 sekolah anak2 yg lain pulak bln 12 nanti. Lps tu dah boleh relax2 tinggal nak teran je.

5y ago

😍

Sesuai sgt dah. Beli sikit sikit dulu. Sy pon 6 bulan baju baby kire setel dah. Yg x beli lg mcm pempes, napkin, car seat botol susu ape semua x beli lg 😁

5y ago

Beli shoppe rasanya barang baby Ada diskaun sekarang

boleh beli dh tu sikit..x terasa sikit duit kuar.. hehe.. sy setelkan yg besar2 dulu awal2 ni..

5y ago

Btul tu 😍 btw thank ye bagi info.. semoga selamat bersalin nnti ye

Blh dh shopping sikit2 sementara nak sampai masa..list siap2 brng nak beli.

5y ago

Sy google je sis..dr situ kita blh tgk apa yg perlu didahulukan utk keperluan baby semasa lahir ..mcm contoh baju better beli size 3 bulan keatas..

Sesuai da tu nt msuk 7 8 bln lg penat badan nk shopping😅

Item besar2 boleh beli kan baby expo bulan 11 ni kat mid valley

5y ago

Stroller & carseat. Berbaloi beli dekat sana .

Sesuai dah tu.dah boleh survey2 harga Dan kualiti sekalo

Boleh dh membeli sikit2

Boleh

boleh dh beli ☺