beli keperluan baby

Salam, hai mommies? Nak tanye, kandungan berapa minggu korang start beli keperluan dan barang2 baby ye?

17 Balas

sebaiknya belilah 7 bulan ke atas lebih selamat. beli awl2 pun tak bagus jgk. apa akan jd masa akan dtg kita tak tahu. sekurangnya kita tak terasa sgt. tak perlu beli byk2, baby cepat membesar

Kandungan masuk 32mggu baru start beli brg😊 alhamdulillah msk 34mggu ni nak ready beg utk ke hosp je lagi😅 Minta dipermudahkan semua je lah sis.. 🙏

Now sya 16w6d .. Dah beli dah sikit2 brg baby.. Beli pon yg jnis unisex la. Sb xtau jantina lagi ..

trimester ketiga... tapi nk beli awal pun lg bagus... hjg hjg nanti x kalut x penat x semput 😃

prepare awal ok skit, beli sikit2 nnti xdela terasa sgt kan belanja tu😁

7 bln lbh bru start beli bju & kelengkapan lain. Tp x termasuk carseat & stroller

saya dah 8 bulan tapi brg ibu x complete lagi

7 nak ke 8 bulan..Prepare awal lagi baguih hehe

Sy dh 18 weeks ,dh strt beli ckit2 brg bby 😍

27w dah start bli skit2