hidung sensitive

Hai mommy2, sy nak tanyeeee.. ade tak sesiapa yg sensitif dgn bau bauan..tak kisah laa bau ape ape, semua bau tak kena kat hidung nih?.. cmne yee mommy2 atasi ?

2 Balas

Sensitif dgn bau perfume🤣 sape pakai mmg sy duk jauh la.

4y ago

Alahan dan pengalaman semua depends ada yang teruk ada yang normal je boleh gelak n macam biasa..kalau kata alahan ada yang sampai nak bersalin pun masih ada..tapi setengah masuk second trimester dah hilang alahan adatu takda langsung..heheh