Scan jantina baby:)

Assalamualaikum semua ibu nak tanya kalau perut masih tak nampak if nk scan gender baby boleh nampak ker. Checkup dkt kk baby semua ok but belum tahu jantina baby. Mcm mana tu😅anak first huhi:) btw kandungan dh 25w

2 Balas

boleh je.. klu kt kk, gender tu x bpe pentg sgt.. klu Dr nmpk, Dr bgtw.. Asalkn tumbesaran bby sme mcm weeks dye.. klu nak tw, bley scan kt swasta.. memg dyorg akan scan smpi nmpk..

perut besar or kecik tak kisah.. yg penting bby membesar dgn sihat, dh boleh sgt tu 25w nk tgk gender.. sy 19w dh nampak gender.. now dh 26w..