bila boleh scan jantina baby

hai mommy2 semua..nak tanya ye, bila kita boleh scan jantina baby ye..suami saya asyik duk tanya je..tadi pun dia suruh tanya doc bila boleh tau jantina..malu saya nak tanya..nasib la dia x boleh masuk sekali masa checkup tadi

13 Balas

Seawal usia 4 bulan kandungan tapi samar-samar. Masuk bulan ke-5 dan kalau buat pakej Detail Scan lagi jelas result, jantina pun jelas nampak, boleh tahu cukup atau tidak jari jemari si comel, jantung cukup chambers ke, tulang kaki tulang belakang normal ke etc.

4y ago

Bergantung dengan klinik juga. Saya buat di Shah Alam bulan 10'18 so dapat harga promo RM88 saja. Normal price RM100+ kalau yang scan tu sonographer biasa dan ada cecah sampai RM250 kalau yang scan tu Dr pakar O&G (visiting).