Baby Selalu menyorok

Hi all mommy, nak tanya pendapat ye...? Saya dah 32 wk pregnant, first baby, and setiap kali scan baby selalu sangat menyorok. Dr pon tak dapat nak pasti jantina baby. Sampai sekarang saya masih belum tau jantina dia. Kenapa ye dia selalu sorok? Kadang², bila scan, dia akan pusing punggung ke atas, so memang akan lindung keseluruhan. Ada tak yang mcm saya? Ada idea tak nak bagi nampak jantina bila scan?#firstbaby

1 Balas

sya pon mcam tu jugak tiap kali scan mesti menyorok🤭😂😂😂sampai skg sya tak tahu jantina nya apa😅