Scan jantina baby

Hai mommy2 Nak tanya Kalau Nak Scan jantina baby minggu ke berapa ok ye ,skrg Sy baru 21weeks ..Terimakasih

6 Balas

Dah boleh scan kalau baby bg kerjasama . sy scan 22 week buat skali dgn detail scan. elok je result semuanya. tetiba time nk tngp gender elok kepit kaki xnak bukak kangkang. anak pemalu mcm maknyee kut 🤪. so smpai sekrg laa sy tak tahu gender lagi. bulan depn ingt kn nk repeat gender scan. harap baby bg kerjasama 😌

Dah boleh dah tu scan. Better buat details scan sekali. Details scan yang biasa bukan 5d tu. Sebab nanti dr tunjuk je gender baby.

dah boleh 21w tu. kalau baby bagi kerjasama,memang nampak la gender baby.

hai, saya scan waktu 18weeks dah dapat tahu jantina bby boy

12mo ago

same here 🥰

bermula 18mgg

dh bole scan