ubt untuk masalah keputihan

hai mommy2 semua... nak tanye ada x siapa2 pernah guna ubt nie... mcm mne yea care dy n utk ape fungsi batang wne putih tuh... sbb sy egt kan dktr suruh masuk kn jea ubt tuh dlm miss v tp smpai uma sy bukak kotak ada bnd alah batang putih tuh... ada cre dy kat kertas tp sy x brpe faham...kalau ada mommy2 pnh pkai shre lah yea cre nye... tq...

ubt untuk masalah keputihan
20 Balas

Saya pernah guna ubat ni utk masalah jangkitan kulat masa pregnant. Tapi x pakai batang tu. Minta tolong husben yg masuk2 dalam. Seeloknya pakai sebelum tidur