Perancang

Slm mommy2 semua,nk tyer uolls guna perancang ape yer??ubt ke,iud,implan,atau cocok prancang??sy doktor sarankan implan sbb rahim sy ade koyak mse bersalin ari tuh,,tp sy takut nk implan hehhe,tp sy try cocok haid jd x teratur 2x sebulan dtg smpai pening kpla dtg krje bwk krte smpai kene stop tepi jalan muntah semua..mommy2 rase ptut ke sy implan mcm yg doktor ckp??

2 Balas

Klau ade duit pkai je implan..die bedah skit je kt lengan tu utk msuk kn implan tu..xde ape pn..

Bdn x naik ke sis..sy bab gemok nie tkut sbb skrg pun dan gemok hahaha