takda selera makan

Hai mommy2 semua, Macam mna yea nak bagi ada selera makan? Semua tak kena. Perut tak sedap plak tuh. Nak makan ini tak kena nak makan itu tak kena. Kita lapar.

1 Balas

Masa awal mengandung saya paksa je makan dalam portion yang banyak sekali makan tu sebab selera makan tak de kan so alang alang sekali makan tu makan banyak terus . Berat tak naik sangat sebab ye lah kita makan paksa kan . Lepas tu bila dah ada selera dah terbiasa pulak makan portion besar tapi berat okay lah . Tak naik banyak sangat .