macam mana nak tambah selera 10 weeks

Tak ada selera makan.. nak sangat makan Perut lapar. Tapi rasa nk muntah.badan pun tak ada tenaga.

3 Balas

Saya dulu alah tk boleh mkn.. Mkn sikit muntah, saya jumpa dr.. Dr bagi ubat tahan muntah dan ubat angin.. Lepas mkn je saya mkn ubt tahan muntah.. Alhamdulillah saya boleh mkn masa tu..

cari alternative lain utk alas perut. mungkin boleh try dgn buah2an atau kacang2 utk tambah tenaga.. awal kehamilan baby perlu zat yg lebih utk berkembang.

Sy lps 3bln baru selera ada. Sblm tu mmg paksa telan je mknn. Sy bykkn mkn buah. Tu je yg buat sy xloya.