Selera makan hilang

hai mommy² semua bby sya dah 14week tapi knpa selera makan makin lama makin hilang ? sy dah cuba untuk paksa makan tapi bila paksa sya akan muntah balik . sy risau sngt skrg ni effect pada bby sy ? sya takut bby tak sihat kalau selera sy tkde ???

1 Balas

wakan walaupun sedikit kalau tak baby takdot nutrient lengkap n tak dpt membesar dgn baik

5y ago

takpe . keep mkn . akn ada nutrient masuk even sikit . kat situ la cara baby membesar dgn sihat . mkn sikit² je . segengam je .