hilang selera makan

ibu2 sya skrg dh 39 mnggu tunggu hari je nak bersalin,ada ke ibu2 mcam sya bila makin dekat due selera makan makin berkurang baby pula rasa kurang aktif tak mcam mnggu2 yg lalu...pergerakan cukup2 je smpai 10,tapi kalau malam aktif la pula menendang...

1 Balas

Sis pun mcm tu jgk dkt2 due kurang selera mkn..klau nk mkn beli saja@ mkn yg org masak..klau sendiri yg masak mmg x mkn la

4y ago

ya sma la kita..nak mkn makanan yg org msak je..kalau sndri mmg tak mkan la,kdang mkn mee je..