botol susu

hai mommy2 semua.. ada x tips or cra nk ajar baby guna botol susu. mcm2 cara buat dan banyak botol susu saya guna, tapi baby still nak nenen. bila guna botol baby buat2 muntah. x lama lg nak kerja dah.

16 Balas

Samala anak kite pun camtu.. sampai fikir nak benti keje sebab dia tanak botol susu.. pastu trpaksa bagi puting sebab nak bagi dia biasa ngan getah dlm mulut.. lama2 ok dia nak botol tp tommee tippee je yg dia nak