botol susu

hai mommy2 semua.. ada x tips or cra nk ajar baby guna botol susu. mcm2 cara buat dan banyak botol susu saya guna, tapi baby still nak nenen. bila guna botol baby buat2 muntah. x lama lg nak kerja dah.

16 Balas

Sama macam anak saya sis, banyak da botol bg kat dia semua tolak..alhmdulilah try guna botol pigeon baru dia nak..

hahaha sama mcm sy tu sis . bg puting avent xnk .. mcm2 puting dh cuba tp baby masih blm pandai. .ape pun xboleh.

Cube beli Avent atau Tommie Tippie ke ? Sy start bagi botol fify je dlu . Rase dia boleh terima tukar Avent pulak

Cari botol susu yg breast feel.. mcm comotomo/tommee tippee.. selamat mncuba.. klau x brjaya juga..

Haha..comel..buat2 muntah ye.. teruskan sis..dont give up..😊

Bby u umo brp sis