Menyusu guna botol

Salam semua, mcm mane mommy2 ajar anak2 gune botol? Anak sy xnak hisap susu guna botol, nk bf jer..tp sy dh nak start keje bln depan...ade cara nak bg die minum susu guna botol?😩

1 Balas

mcm sye dlm nk sbln 2 sye ajar btol susu da walau pon sye mmg xkeje. .dlm mse bg botol. .nsb nk jgk bf . .mommy bole try botol MAM PIGEON AVENT ATAU TOMMIE TIPPIE .bby x nk botol ny mmg mcm2 botol la nk kne gna. 😆😁..gud luck mommy 💪💪

3y ago

dua2 jenis botol tu dh try tp xjadi jgk.. 😅