botol susu

hai mommy2 semua.. ada x tips or cra nk ajar baby guna botol susu. mcm2 cara buat dan banyak botol susu saya guna, tapi baby still nak nenen. bila guna botol baby buat2 muntah. x lama lg nak kerja dah.

16 Balas

anak saya mule2 pun mcm tu. . mcm2 botol dah beli. . last2 beli botol yang puting dye besar mcm nenen kite tu baru dye nak. . mak saya cakap baby memang mcm tu, kite nak kne ikut apa yang sesuai dngn dye. sma mcm susu jgk