botol susu

hai mommy2 semua.. ada x tips or cra nk ajar baby guna botol susu. mcm2 cara buat dan banyak botol susu saya guna, tapi baby still nak nenen. bila guna botol baby buat2 muntah. x lama lg nak kerja dah.

16 Balas

boleh nak bg bby menyusu tp u kene ada jauh sbb de bau bdn u.... mula2 mmg susah... lama2 ok..hati kene kuat... kene ajar juga... bile husbd/mak/pengasuh bg susu tu u kene ada jauh... lepas tu try tinggalkan bby sejam dgn pengasuh... tingkatkan masa ...then 2 jam... tgk dr jauh..semoga dipermudahkan... i dulu cm tu la