botol susu

hai mommy2 semua.. ada x tips or cra nk ajar baby guna botol susu. mcm2 cara buat dan banyak botol susu saya guna, tapi baby still nak nenen. bila guna botol baby buat2 muntah. x lama lg nak kerja dah.

16 Balas

Sy dulu pon dlm situasi mcmni sis...semua jenis botol susu daya ada.. Dr mahal cmpai ke murah.. Kalau nak ajar ank minum guna botol, suruh org lain yg bg kan. Jgn mami sndri yg bg... Sy ajar mcm ni. Tak cmpai 3hari pon.. Terus pndai minum pakai botol 😂pdhal sebelum tu punya lah struggle nak aja dia minum susu guna botol...geram jeee