botol susu

hai mommy2 semua.. ada x tips or cra nk ajar baby guna botol susu. mcm2 cara buat dan banyak botol susu saya guna, tapi baby still nak nenen. bila guna botol baby buat2 muntah. x lama lg nak kerja dah.

16 Balas

Baby memang banyak akal lagi lagi kalau dia tahu mak dia ada sebelah tapi sibuk nak toyoh botol kat mulut dia . Memang dia tak nak . Kalau dia hisap pun nanti dia biar je susu tu mengalir kat pipi dia . Kita yang geram , rasa nak gigit je , punya lah kita berusaha pump dia luah je susu tu . Budak pandai . Bila mak dia tak de elok je minum susu dengan tok ma dia